Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO hlásí velký zájem vystavovatelů

Zájem o účast na jubilejním 25. ročníku veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO stále roste. Přihlášeni jsou významné firmy z řad výrobců a dodavatelů střešních materiálů, solárních systémů a dalších řešení.

Mezi přihlášenými jsou jmenovitě například společnosti Agro CS, Apera, Balex Metal, Besk, Betonpres, Building elements, Česká síť, Evromat, Fakro, Fenestra, Flex-elektronářadí, ITW Befestigungssysteme, Juta, Mafell, nanosun, OBB, Pama, PRE, Prefa, Rockwool, Roto, Ruukki, Satjam, Sema, SolidSun, Střechy Comax, Swisspearl, Terran, Velux, Weto, Wienerberger a další významné firmy.

Mimořádný bude i doprovodný program se stěžejní tematikou úspor energií a pojetím střechy jako zdroje energie. Těšit se můžete na velké konference i jednotlivé inspirativní přednášky a semináře. Po celou dobu veletrhu budou k dispozici odborníci v poradenských centrech a poskytnou zájemcům rady a doporučení v oblasti výstavby a úspor energií zdarma. Předchozí ročník přilákal přes 24 tisíc návštěvníků.

Výstavní plochy rychle ubývají, proto neváhejte a rezervujte si místo pro Vaši expozici včas a buďte součástí nejvýznamnější oborové události v roce 2024!

Více informací


 
 
Reklama