Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průvodce revitalizací bytových domů od první myšlenky až po finální realizaci

Plánujete revitalizaci bytového domu a sháníte spolehlivého dodavatele? Společnost Baumit jako výrobce a prodejce stavebního materiálu pro Vás připravila komplexní službu Průvodce revitalizací bytových domů, kterou může využít Vaše SVJ nebo SBD.

Každé společenství vlastníků jednotek (SVJ) a sdružení bytových družstev (SBD) bude časem stát před rozhodnutím o revitalizaci bytového domu. Před takovým krokem se určitě vyplatí si vzít průvodce. A tím ideálním je Průvodce revitalizací bytových domů od společnosti Baumit. Jedná se o komplexní službu, která vás hladce provede labyrintem investičních záměrů, dotací, legislativy a technických řešení, aniž byste se cestou zamotali do problémů s auditem, financováním nebo výběrovým řízením. Zároveň realisticky hodnotí časovou náročnost jednotlivých pilířů i dostupnost vizualizací a fyzických vzorků. Průvodce je neocenitelnou pomůckou pro všechny, kteří o revitalizaci bytového domu uvažují.

Více informací


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama