Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Záchytný systém z nerezu? A diamantové kliky? Když chcete zbytečnosti, tak ve velkém.

Ferrari na dojíždění do práce byste si asi nekoupili. Za nesmysly neutrácejte ani na stavbě. V Axel Safety vám nebudeme nutit drahou a zbytečnou nerez. I materiál s antikorozní úpravou splňuje normy.

Rolls-Royce mezi materiály na střeše nepotřebujete

Když stavíte, chcete použít kvalitní materiály. Ale ne vždy platí, že drahé řešení je to nejvhodnější. Přesně to je případ nerezové oceli. Z té máte často na střeše maximálně šrouby. Tak proč za tento Rolls-Royce mezi materiály zbytečně platit v záchytném systému proti pádu z výšky? 


Projektanti se vám ji možná budou snažit vnutit jako jedinou možnost, protože se to dočetli v normách. Ale nemají pravdu. Je v nich psáno, že musíte použít materiál s antikorozní odolností. Nerezová ocel není zdaleka jediná možnost, která je 100% spolehlivá, kvalitní, a přesto splňuje normy. 

Střechu vám zajistíme za zlomek ceny. Díky technologii z letectví

Při použití systémů od Axel Safety na střechu nainstalujete technologie používané v letectví. Oproti nerezu tak ušetříte. Další velkou výhodou řešení od Axel Safety je rozteč bodů až 16 metrů. Ta vám přinese méně děr ve střeše, nižší náklady a menší riziko zatečení. To u konkurence nezískáte. Používáme totiž nejdelší certifikovanou rozteč kotvicích bodů ve světě.

 

Pořiďte si jediný plně certifikovaný záchytný systém v Česku

Zakládáme si na tom, že náš systém jako jediný kompletně splňuje všechny české zákonné předpisy, především normy EN 795 a ČSN P CEN/TS 16415. To znamená, že pokud chcete mít střechu, která je bezpečná a zároveň podle zákona, lepší řešení na trhu nenajdete. 

 

Projděte si nabídku Axel Safety na webu. Určitě tam najdete vhodné řešení i pro váš projekt: www.axelsafety.cz/cs.

Více informací


AXEL GROUP s.r.o.
logo AXEL GROUP s.r.o.

Jsme evropský výrobce ZÁCHYTNÝCH SYSTÉMŮ PROTI PÁDU. Certifikován podle EN 795 a také ČSN P CEN/TS 16415. Rozteč bodů až 16 m = menší náklady, méně děr ve střeše, menší riziko zatečení. Dokonalá antikorozní úprava. Moderní technologie používaná v letectví ...

 
 
Reklama