Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Uzávěrka přihlášek za nižší ceny na 25. ročník veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO 30. 9. 2023

Nenechte si ujít příležitost prezentovat se na největší oborové akci pro střechy a úspory energií. Do 30. 9. platí nižší ceny za výstavní plochu a připraveny jsou i jubilejní bonusy pro vystavovatele.

25. JUBILEJNÍ ROČNÍK S NOVÝM LOGEM I WWW STRÁNKAMI

Veletrh pro střechy, stavbu a úspory energií, který je respektovanou událostí v oboru, zanedlouho oslaví 25 let své úspěšné existence. Proběhne 15.-17. února 2024 na výstavišti v Praze Letňanech. K tomuto čtvrtstoletí jsme připravili řadu novinek, mezi které patří i redesign loga a zcela nové webové stránky veletrhu.

MINULOST A SOUČASNOST

Dosavadní soubor tří veletrhů Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha je nyní prezentován jako jedna akce s názvem STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO, která zastřešuje všechny původní aktivity a reprezentuje tak přehledněji vše, o čem veletrh je a bude. S úpravou názvu úzce souvisí i nové logo veletrhu.
 
NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY VELETRHU

Kromě sjednocení názvu a redesignu loga se veletrh může pochlubit zcela novými www stránkami, na nichž je patrná komplexní modernizace, zjednodušení struktury stránek, a tím snadnější a rychlejší vyhledání potřebných informací.

HLAVNÍ TÉMATA

Veletrh představí komplexní přehlídku nových produktů, materiálů, technologií a služeb z oblasti staveb a renovací střech. Hlavním tématem napříč obory veletrhu zůstávají úspory energií a pojetí střechy jako zdroje energie. Těšit se můžete na nejčerstvější informace z oblasti soukromé i firemní fotovoltaiky, nové legislativy a aktuální nabídky dotačních programů.

 

STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO veletrh pro střechy, stavbu a úspory energií

KDY: 15.-17. 2. 2024, čt, pá 10-18 h, so 10-17 h

KDE: PVA EXPO PRAHA Letňany

Více informací


 
 
Reklama