Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domečky se střechou COMAX dětem do školek

Minulý týden jsme ve spolupráci s Cechem klempířů, pokrývačů a tesařů a Dřevostavbami Vinkler instalovali dva dětské domečky do MŠ Jílové u Prahy a MŠ Stará Huť u Dobříše.

Dřevěné domečky o rozměrech přibližně 2x2 m a sedlovou střechou nesly námi dodanou střešní krytinu COMAX FALC 25 s hliníkovým jádrem a povrchovou úpravou PES TEXT "MAT", která má vynikající odolnost proti poškrábání, moderní design, strukturovaný vzhled a zamezuje odleskům slunečního světla.

Paní učitelky a hlavně děti z obou školek byly z celého procesu stavby domečků nadšeny a po jejich velmi rychlé instalaci se ihned vrhly do jejich prozkoumávání a zabydlování.

Jsme velice rádi, že jsme se stali součástí realizace tohoto projektu, který jistě udělal velkou radost mnoha lidem a hlavně dětem.

Děkujeme za skvělou spolupráci Cechu KPT a Dřevostavbám Vinkler a přejeme, aby domečky sloužily dlouhou dobu a dělaly dětem radost, třeba po několik školkových generací?

Více informací


STŘECHY COMAX®
logo STŘECHY COMAX®

Zkušenosti v oblasti lakování plechů, špičkový technologický postup a precizní výroba dávají našim krytinám vysokou kvalitu a záruku životnosti až 75 let. Mateřská společnost METAL TRADE COMAX je jedním z prvních představitelů kontinuálního lakování plechů ...

 
 
Reklama