Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Isover se stává partnerem soutěže Zelená střecha roku

S létem přichází už 10. ročník soutěže Zelená střecha roku a Isover při něm opět stojí jako hlavní partner. Podstatou soutěže je představit ozeleňování střech široké veřejnosti.

Vegetační střechy jsou totiž v dnešní době jednou z mála možností, jak do měst znovu dostat mizející přírodu. Každý rok se v soutěži utkají desítky inspirativních realizací, z nichž celá řada využívá materiály Isover.

Zelené střechy k hodnocení přihlašují pokrokoví investoři i schopní architekti, projektanti a realizační firmy. Stále rostoucí popularita soutěže svědčí nejen o kvalitě děl, ale taky o pozitivním vlivu osvěty týkající se udržitelné výstavby.

O tom, která ze střech získá Cenu veřejnosti, rozhodnete vy. Hlasovat pro nejzdařilejší projekt můžete v období od 1. června do 31. srpna 2023. Slavnostní vyhlášení výsledků se bude konat v září na mezinárodní konferenci v Ostravě.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Isover
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Isover

Isover nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.

 
 
Reklama