Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Unikátní novinky na únorovém veletrhu STŘECHY PRAHA 2023

Již 24. veletrh Střechy Praha proběhne společně s veletrhy Solar Praha a Řemeslo Praha 9.-11. 2. 2023 na výstavišti v Praze Letňanech. Na 130 výrobců a dodavatelů bude prezentovat to nejlepší z oboru.

Unikátní transparentní střešní systém představí česká společnost NEBESYS, která se bude veletrhu účastnit poprvé. Jedná se o první systém na světě, který dokáže proměnit šikmou střechu v kompaktní průhlednou plochu s panoramatickým výhledem do exteriéru, a díky tomu zajišťuje nadstandardní prosvětlení interiéru. To vše při zachování soukromí uvnitř budov. Systém NEBESYS je k nerozeznání od běžných střech a přitom tak jiný a revoluční. Na výběr je mnoho typů krytin. Například prejz, bobrovka, brněnka, ale i mnohé další. Umožňuje využít půdní prostory v památkových zónách měst, a tím zpomaluje zastavování volné krajiny. Systém NEBESYS zajišťuje větrání interiérů několika přímými systémy i rekuperací. A v současné době pracuje společnost na tom, aby byl schopen také ohřívat vodu.

"Atraktivita tohoto řešení přivádí diváka nad horizont událostí, odkrývá střešní krajinu v celé šíři a umožňuje realizovat pod střechou prostory izolované proti vodě i dešti, ale také vzdušný prostor střešních zahrad, které jsou ukryty před zraky okolí,“ říká Přemysl Kokeš, autor systému.

Přijďte si prohlédnout novinky a načerpat potřebné informace o trendech v oboru!

Zlevněnou vstupenku naleznete na www.strechy-praha.cz

Více informací


 
 
Reklama