Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hydroizolační materiály BMI Icopal a BMI Vedag pro vegetační střechy

Vegetační střechy přinášejí kousek přírody zpět tam, kde zeleň ustupuje rozvoji. Majitelům a uživatelům budov poskytují mnoho výhod a odborníci z BMI Icopal a BMI Vedag jsou připraveni pomoci s návrhem skladby těchto plochých střech.

Už naši předkové věděli, že střechy pokryté vegetací vykazují výborné izolační vlastnosti. V dnešní době nám konstrukce budov opět dovolují využívat jejich přednosti, od zpomalení odtoku srážkové vody, ochrany hydroizolační vrstvy před vysokými teplotami a před UV zářením, vylepšení tepelně-technických vlastností střešního pláště, snížení energetické náročnosti budovy, až po zvýšení kvality životního prostředí. I proto jsou v České republice tyto střechy podporovány dotačními tituly.

Odborníci z BMI Icopal a BMI Vedag jsou připraveni doporučit samotné skladby plochých vegetačních střech za použití hydroizolační materiálů odolných proti prorůstání kořenů. V případě zájmu o více informací neváhejte kontaktovat technické oddělení společnosti BMI, divize plochých střech a hydroizolací.

Více informací


BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.
logo BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin, hydroizolací a doplňků pro šikmé a ploché střechy s mnohaletou zkušeností na trhu.

 
 
Reklama