Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vítězné realizace soutěže Tondach - Pálená střecha 2021

Vyhlášení výsledků 17. ročníku soutěže, pořádané společností Wienerberger s.r.o. o nejvydařenější střechy s krytinou TONDACH, se zúčastnilo 91 firem a živnostníků, kteří přihlásili do soutěže celkem 215 krásných střech.

Všechny nejprve přivítal Ing. Roman Busta MBA, obchodní ředitel společnosti Wienerberger s.r.o., který vyjádřil velkou radost ze živého setkání, kdy je možno osobně poděkovat všem pokrývačům a spolupracujícím firmám za podporu značky TONDACH. Ocenil také vzornou pokládku těchto krytin. Na závěr svého vystoupení si s přítomnými symbolicky připil na zdraví a další spolupráci „pravou pálenou“.

Očividná radost z osobních setkání (po 2 letech v on line režimu) byla vidět jak u pokrývačů tak u zástupců z řad Wienerbergeru. Tomu odpovídala skvělá atmosféra která všechny zúčastněné provázela po celou dobu konání akce.

Moderátorkou celého večera byla zpěvačka Olga Lounová, které stavařina není vůbec cizí: „Mí podnikaví rodiče stále něco staví, od roubenky až po penzion, takže se v problematice orientuju a dokážu střechy ocenit. Ve Valči jsem viděla opravdu umělecká díla.“

Více informací


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama