Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový obchod s OOPP pro práci ve výškách ví, co při práci oceníte

Na bezpečnosti nám záleží, a proto jsme naši značku ROOFIX (střešní záchytné systémy proti pádu osob) rozšířili o novou „podznačku“ ROOFIX eq (OOPP pro práci ve výškách). S námi je práce bezpečnější.

Právě jsme otevřeli vlastní dlouho připravovaný online obchod s vybavením pro práci ve výškách. Co na něm pravděpodobně nejvíce oceníte?

✅   sleva na vše až do 25. 5. 2022

✅   široký sortiment ⇢ postroje • lana • samonavijáky • smyce • karabiny • vaky • a další

✅   hotové sety za zvýhodněnou cenu

✅   doprava zdarma na nákup nad 5 000 Kč

✅   možnost online platby

✅   VIP ceny pro naše velkoobchodní partnery záchytného systému ROOFIX

 

„Přišlo nám to logické,“ říká Jakub Kopřiva (CEO skupiny BJK Group), „práce ve výškách je naší alfou a omegou. S obchodní značkou ROOFIX jsme pronikli na trh střešních záchytných systémů a denně tak vyrážíme montovat a revidovat náš záchytný systém proti pádu osob. Víme, co práce na střechách obnáší, uvědomujeme si možná rizika. Bezpečná práce ve výškách není jen o našich systémech, ale i o OOPP (osobních ochranných pracovních prostředcích). Teď jsme schopni poskytovat komplexnější ochranu ve výškách.“

Pod novou značkou ROOFIX eq jsme tak začali prodávat OOPP, která máme sami léta prověřená. Sortiment nabízeného zboží je nicméně daleko širší, protože se s ním zaměřujeme na různé pracovní náplně ale i potřeby pracovníků.

U příležitosti otevření běží na e-shopu měsíc akční zaváděcí slevy na všechny výrobky. Neodkládejte svůj nákup a vybavte se na své dobrodružství ve výškách za super ceny.

eshop.roofix.cz


ROOFIX
logo ROOFIX

Český certifikovaný výrobce střešního záchytného a zádržného systému proti pádu osob ROOFIX. Nově prodáváme i vybavení pro práci ve výškách. Nabízíme tak komplexní ochranu při práci ve výškách. Smyslem naší práce je zajistit bezpečný pohyb a práci na ...

 
 
Reklama