Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ruukki nově nabízí okapy Siba v matném provedení

Tradiční výrobce kvalitních střešních krytin společnost Ruukki pokračuje v rozšiřování produktového portfolia v oblasti okapových systémů. V těchto dnech představilo Ruukki novinku půlkulatý okapový systém Siba v matné povrchové úpravě GreenCoat RWS Pro BT Matt. Okapový systém doplňuje nabídku již dodávaných střešních a fasádních produktů v matném provedení, které podtrhují moderní vzhled objektů.

Okapový systém v matném provedení je plně kompatibilní se všemi typy matných střešních fasádních produktů. “Nové řešení okapů v matném provedení klade maximální důraz na plnění praktických úkolů a zároveň nabízí možnost proměnit okapový systém v jedinečný designový prvek.” vysvětluje marketingový manažer Ruukki, Jan Hála.

Nový okapový systém využívá ekologickou povrchovou úpravu GreenCoat RWS Pro BT Matt s patentovanou technologií BT (BioTechnology). Jedná se o řešení, které obstálo při testování v drsných skandinávských podmínkách. Zároveň je celý systém kompletně od suroviny až po finální produkt vyroben ve Skandinávii.

Použitý materiál je stoprocentně recyklovatelný a na okapový systém poskytuje Ruukki třicetiletou záruku. Systém je dostupný v černé barvě s indexem lesku 10 o průměru 125/90. Cesta k exkluzivnímu vzhledu staveb vede přes originální vzájemně vyladěné detaily a okapový systém Siba v matné povrchové úpravě přesně tohle nabízí.

Více informací

 
 
Reklama