Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vrchní asfaltový pás VEDATOP DUO zajišťuje nejdelší možnou životnost ploché střechy

Kvalitní pás VEDATOP DUO z SBS a APP modifikovaného asfaltu je vhodný zejména jako vrchní pás do vícevrstvých hydroizolačních systémů střech všech sklonů. Tento pás z portfolia značky BMI Vedag lze použít jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce stávajících plochých střech i pro méně stabilní konstrukce.

Výhody vrchního asfaltového pásu od BMI Vedag

Vrchní vrstva asfaltové směsi pásu VEDATOP DUO je provedena z vysoce teplotně stabilního APP modifikovaného asfaltu. Díky použití vrchní vrstvy z tohoto asfaltu je pás vysoce odolný vůči zvýšené teplotě a UV záření, povětrnostním vlivům a stárnutí. Spodní vrstva z SBS modifikovaného asfaltu zajišťuje vynikající zpracovatelnost pásu a trvanlivost.

Dalším benefitem pásu VEDATOP DUO je jeho barva posypu, dolomitově šedý, díky kterému má vysokou reflexní schopnost, což snižuje prohřívání pásu, zpomaluje degradaci asfaltové hmoty a zvyšuje životnost pásu.

Dále pak nosná vložka vysoké kvality s excelentními mechanickými vlastnostmi zajišťuje vysokou odolnost pásu vůči perforaci.

Profilace spodního povrchu pásu BLUE SPEED umožňuje izolatérovi kontrolu správného natavení asfaltového pásu tak, aby nedocházelo k přepalování pásu. Separační spalná fólie je k pásu připojena pouze ve vrcholech profilace, proto dochází k rychlejšímu spálení fólie. Profilace spodního povrchu zajišťuje rychlejší pokládku pásu a zároveň zaručuje úsporu plynu. V případě zájmu o více informací neváhejte kontaktovat technické oddělení společnosti BMI, divize plochých střech a hydroizolací, kde Vám ochotně poradí.

Více informací


BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.
logo BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin, hydroizolací a doplňků pro šikmé a ploché střechy s mnohaletou zkušeností na trhu.

 
 
Reklama