Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BMI Icopal a BMI Vedag školí izolatéry

V únoru proběhla praktická školení pro izolatéry, které každoročně připravuje technické oddělení BMI Icopal a BMI Vedag se zkušeným šéfmontérem.

Jednodenní praktická školení od BMI Icopal a BMI Vedag jsou zaměřená buď na pokládku asfaltových pásů či na pokládku mPVC fólií. Tyto placené školení jsou přizpůsobené pro menší skupiny max. 10 osob tak, aby se každému účastníkovi mohl šéfmontér individuálně věnovat.

Izolatéři si vyzkouší pokládku v ploše a ve spojích a dále práci na modelech ztvárňující detaily: vnitřní roh, vnější roh a kruhový prostup. Po úspěšném absolvování získává izolatér osvědčení o absolvování školení.

Nabídka praktických školení tímto v únoru nekončí. BMI Icopal a BMI Vedag nabízí během celého roku i individuální praktická školení připravená na míru požadavkům realizačních firem. V tomto případě se školení pořádají pro minimální počet 5 osob a lze si vybrat místo školení: u realizační firmy, v prostorách BMI nebo přímo na konkrétní stavbě.

V případě zájmu neváhejte kontaktovat technické oddělení společnosti BMI, divize plochých střech a hydroizolací, kde Vám ochotně poradí.

BMI Icopal | BMI Vedag

Více informací


BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.
logo BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin, hydroizolací a doplňků pro šikmé a ploché střechy s mnohaletou zkušeností na trhu.

 
 
Reklama