Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Webinář PROPASIV®: Tenké izolace podlah a míst s nedostatkem prostoru

V rámci webináře představíme různé druhy tenkých tepelných izolací a jejich specifika. Zejména se budeme věnovat konkrétním příkladům jejich využití a také vašim dotazům. Protože moderní stavitelství se bez moderních technologií neobejde.

Některé požadavky investorů nebo architektů na vzhled a funkčnost domů se mohou zdát z hlediska tepelné izolace nerealizovatelné. Velmi často se setkáváme s potřebou izolace podlahy terasy v tenké vrstvě. Řešení pomocí moderních izolací je přitom poměrně snadné. Tyto tenké izolace najdou své místo jak v moderní architektuře, tak při renovacích historických budov, rekonstrukcích ale i na běžných stavbách. S jejich pomocí bude efektivnější i nakládání s energiemi a budovy se snadněji zařadí do nízkoenergetického standardu.

Akce je určená všem odborníkům i stavebníkům laikům, kteří si chtějí rozšířit znalosti v oblasti tenkých tepelných izolací. Vstup je zdarma.

  • Termín: čtvrtek 7.10.2021 od 16 hod.
  • Besedující: Libor Hrubý, odborný poradce CPD , Jiří Heger (PROPASIV), Jan Štěpán (PROPASIV), Libor Kubina (PROPASIV)

REGISTRACE


Schöck-Wittek s.r.o.
logo Schöck-Wittek s.r.o.

Ať již se jedná o novostavby nebo o sanace: Společnost Schöck nabízí progresivní stavební řešení a systémy, které splňují nejrůznější požadavky z hlediska stavebně-fyzikálního, statického i konstrukčního.

 
 
Reklama