Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v střešním záchytném systému odteď jako na dlani

Před pár dny jsme spustili nové webové stránky (www.roofix.cz), v nichž jsme jako největší novinku představili online katalog produktů střešního záchytného systému ROOFIX.

Nové webové stránky jsou přehlednější a rychlejší a díky intuitivní grafice a rozložení stránky během chvilky najdete to, co hledáte. Stojíte například o velkoobchodní spolupráci anebo jste projektantem a chcete se nechat proškolit na navrhování záchytného systému? Stačí jedno dvě kliknutí a máte veškeré potřebné informace. A kdyby vám přeci jen dalo zabrat něco najít anebo to vůbec nenašli, ozvěte se. I my jsme jen lidé a zpětná vazba se vždy hodí :).

Největší inovací stránek je však online katalog produktů, ve kterém můžete najít i všechny novinky, kterým jsme se v posledních měsících věnovali. Kromě záchytného systému se můžete podívat na to, jaké OOPP nabízíme, a bezpochyby se nadchnete i pro originální ponožky či trička.

 

Výhody online katalogu jsou jednoznačné, tj.:

  • katalog je neustále aktualizovaný o novinky
  • můžete si zde stáhnout návod k montáži*
  • nemusíte procházet všechny výrobky, ale jen to, co vás zajímá
  • jednoduše se v něm vyhledává (filtruje se podle podkladu střechy)
  • produkt můžete s kýmkoliv sdílet zkopírováním URL stránky

*zatím jen k nejběžnějším typům kotvení

 

Jestli jste nicméně tím, kdo chce mít katalog neustále při ruce, můžete si ho na stránkách také stáhnout, anebo si počkat, až ho budeme mít k odebrání na naší základně v Lázních Bohdanči.

 

Nezapomeňte se prokliknout ↓.

Online katalog


ROOFIX
logo ROOFIX

Český certifikovaný výrobce střešního záchytného a zádržného systému proti pádu osob ROOFIX. Nově prodáváme i vybavení pro práci ve výškách. Nabízíme tak komplexní ochranu při práci ve výškách. Smyslem naší práce je zajistit bezpečný pohyb a práci na ...

 
 
Reklama