Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chtějte na střechu to nejlepší. Tegola – prémiové asfaltové šindele a pásy

Aby nabídka našeho e-shopu Guttashop.cz uspokojila i nejnáročnější zákazníky, stali jsme se hrdým partnerem značky Tegola, která už léta patří mezi přední světové výrobce lehkých asfaltových krytin.

Tegola se specializuje na výrobu široké škály střešních produktů a systémů proslulých svou vysokou kvalitou. Asfaltové šindele a pásy s neotřelými barvami si oblíbíte pro jejich nízkou hmotnost, snadnou instalaci, odolnost vůči klimatickým vlivům a dlouhodobou udržitelnost původní barvy.
Vyberte si zastřešení Tegola, které bude pořád takové, jaké jste si vysnili.

V naší nabídce si můžete vybrat asfaltové pásy vrchní, podkladní, hobby i speciální nebo šindele, jejichž nosná vložka ze skleněného vlákna je spojena s jedinečným asfaltem Tia-Juana.

SAMOLEPICÍ NEBO TEPLEM AKTIVOVATELNÉ TERMO BODY

Šindele Tegola ER Rectangular a ER Traditional jsou vybaveny speciálními samolepicími štěrbinovými termo body s vyznačeným místem pro vstup kotevního hřebíku. Tyto body pak hřebík bezpečně utěsní ze všech stran a zabrání tak vnikání vlhkosti do střešní skladby. Zároveň je poskytnuta větší samolepicí plocha než doposud. Výhodou je ale i vysoká estetičnost střechy, termo body ani hřebíky nejdou po pokládce absolutně vidět.

Šindele Tegola Versaille jsou opatřeny samolepicím pásem ve spodní části. Celá střecha je díky tomu zabezpečena nejen mechanickým kotvením, ale navíc těmito lepicími pásy.

Varianta Master P je ve spodní části opatřena termo body, které se teplem aktivují a jednotlivé pásy bezpečně přilepí k sobě.

Zobrazit nabídku produktů Tegola

 
 
Reklama