Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Technická podpora Icopal Vedag CZ usnadňuje projektování plochých střech

Společnost Icopal Vedag CZ je předním českým výrobcem a dodavatelem hydroizolačních materiálů pro ploché střechy a spodní a inženýrské stavby. Zázemí a zkušenosti týmu profesionálů ji umožňuje bezplatně poskytovat nadstandardní technický servis.

Společnost poskytuje odbornou pomoc pro architekty, projektanty, investory, realizační týmy i vyšší dodavatele staveb. Techničtí zástupci společnosti Icopal Vedag CZ pomohou navrhnout střešní pláště včetně detailů, odvodnění, kotevních systémů či spádových vrstev. Zákazníkům jsou připraveni podat pomocnou ruku ve všech fázích výstavby. Poskytují řešení na míru, ať už se jedná o segment novostaveb nebo o návrh opravy hydroizolace ploché střechy v segmentu rekonstrukcí.

Techničtí zástupci společnosti Icopal Vedag CZ zajišťují:
  • NÁVRH VŠECH TYPŮ STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ
    Technický zástupce společnosti navrhne skladbu ploché střechy dle individuálních požadavků. Návrh střechy vždy vychází z ověřených systémových řešení. Dále technik pomůže při řešení detailů na střešní konstrukci, jejichž funkčnost je dlouhodobě ověřena mnoha úspěšnými realizacemi.
  • POSOUZENÍ NAVRŽENÝCH SKLADEB
    Navrženou skladbu technik tepelně-technicky posoudí a dále provede ověření vlhkostní bilance střešní konstrukce.
  • NÁVRH HYDROIZOLAČNÍCH VRSTEV SPODNÍCH STAVEB
    Technický zástupce pomůže s návrhem vhodného řešení hydroizolační vrstvy spodní stavby dle hydrofyzikálního namáhání a dle požadavků na ochranu staveb proti pronikání radonu. Dále lze pomoc při návrhu detailů hydroizolační vrstvy pomocí systémových řešení.
  • SANACE STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ
    Při řešení sanací střešních konstrukcí navštíví technický zástupce společností Icopal Vedag CZ osobně stavbu, provede sondu do střešní konstrukce pro ověření skladby střechy a stavu jednotlivých vrstev. Poté navrhne vhodnou opravu střešní konstrukce.

V případě dotazu či řešení konkrétní situace se lze obracet přímo na zástupce z technického oddělení Icopal Vedag CZ, viz kontaktní informace zde.

systémová řešení - skladby, detaily pro návrh střešních plášťů


BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.
logo BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin, hydroizolací a doplňků pro šikmé a ploché střechy s mnohaletou zkušeností na trhu.

 
 
Reklama