Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lindab od ledna na nové adrese

Expanze Lindabu v ČR: veškeré služby obchodních jednotek pro tuzemský trh přesouvá Lindab do nových prostor v průmyslové zóně Panattoni Park Prague v Pavlově , nedaleko stávajícího areálu v Ruzyni.

Nový areál nám umožní dále rozvíjet naše obchodní aktivity na českém trhu. Díky nové, dobře dostupné hale a mnohem větším prostorám vám, našim zákazníkům, nabídneme velmi příjemné zázemí, mnohem více skladovacích prostor, s kratšími dodacími termíny. Pro smluvní partnery, realizační firmy i projektanty pak možnost opět se účastnit školení přímo u zdroje a využívat pro tyto účely velkoryse řešený show room, který poskytne prostor pro praktická montážní školení i pro lepší prezentaci našich produktů koncovým zákazníkům. Technický servis pro zájemce zde bude samozřejmostí.


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama