Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

H & B delta - Katalog Obnova budovy radnice Olomouc

Společnost H&B delta v letech 2016-2020 prováděla náročnou rekonstrukci historické budovy radnice Olomouc, které věnovala nový katalog.

Katalog, který se vymyká běžným firemním tiskovinám, již jen tím, že do něj přispěli odborníci z více oborů. Přináší nejen informace ze samotné rekonstrukce, ale vrací se i k bohaté historii této stavby. Podrobně seznamuje i s poměrně složitým vývojem radničních erbů, i s důvody, proč došlo i k obnově jejich barevnosti. Opomenuta není statika stavby a samotný průběh stavby, který byl, podobně jako u mnoha jiných historických památek, komplikován nečekanými „objevy“. Katalog naleznete na https://hbdelta.cz/obnova-plaste-radnice-olomouc-na-casosbernem-videu-a-v-novem-katalogu/, kde si můžete prohlédnou jak časosběrné video zachycující část rekonstrukce, tak i další fotografie.


H & B delta s.r.o.
logo H & B delta s.r.o.

H&B delta se specializuje na střechy a lehké odvětrávané fasády. Divize Střechy a stavby se specializuje na střechy, stavby a fasády zejména historických budov, včetně restaurátorských prací. Divize Lehkých obvodových plášťů se zaměřuje na výrobu a montáž ...

 
 
Reklama