Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chcete zažít pravou Tichou noc? Pomůže vám k tomu izolace ze skelné vaty

Do Vánoc zbývá už jen několik dní a lidé se těší na klidné svátky a drobné radosti. Smysluplný dárek může mít podobu izolačních desek ze skelné vaty.

Odborníci z Knauf Insulation vyzdvihují mimo jiné její skvělé akustické vlastnosti, díky kterým si můžete naplno vychutnat ticho. Koleda Tichá noc tak dostává úplně nový rozměr.

Když neslyšíme vlastního slova, není to příjemná zkušenost. Hluk z okolí nás může nepěkně rušit. Zvlášť doma se rádi cítíme komfortně. V interiéru chceme chránit klid a teplo rodinného krbu. Doslova. Stěny dnes naštěstí můžeme bez problémů zateplit pomocí kvalitní izolace.

Pokud padne volba na minerální vlnu, obyvatelé domu mohou kvitovat hned několik jejích předností. Kromě zmiňovaného zateplení a ochrany před hlukem to jsou úspory nákladů a také pozitivní přístup k životnímu prostředí. „Mezi největší výhody izolace z minerálních vláken je její nehořlavost a velmi dobrá prodyšnost,“ doplňuje výčet aplikační manažer společnosti Knauf Insulation Štěpán Lášek. Podle něj brání úspěšně tvorbě plísní a umí se vypořádat s vlhkostí.

Hluk pak dokáže opravdu pohlcovat velmi účinně. Nemusíte se tak bát nelibého hlasitého zpěvu koledníků z ulice nebo třeba naopak toho, že byste někoho svým hlasem zaskočili vy. Hlavním cílem zateplení je ale především vytvoření příjemného a zdravého prostředí, ve kterém se budeme chtít společně scházet s rodinou a přáteli, a to nejen o Vánocích.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 
Reklama