Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hledáte kvalitní a efektivní produkty pro zateplení? Knauf Insulation vás nezklame

V nabídce společnosti Knauf Insulation najdete mnoho produktů pro zateplení fasády, šikmé nebo ploché střechy a dalších částí domu.

Kromě toho, že jsou výbornými tepelnými a zvukovými izolanty, na nich oceníte odolnost vůči vysokým teplotám, mikroorganismům, snadnou manipulovatelnost a dlouhou životnost.

Položili jste si někdy otázku, proč se lidé rozhodují pro zateplení? Především chtějí ušetřit za energie. Existují ale další důvody, proč se jim vyplatí do zateplení investovat, například zvýšení akustické pohody v interiéru, snížení nákladů na klimatizaci, kratší topná sezóna, prodloužení životnosti konstrukce, odstranění kondenzace vodní páry na stěnách, ochrana životního prostředí. Jen rozhodnout se pro zateplení ale nestačí. Důležitá je také volba izolačního materiálu a následná aplikace.

Knauf Insulation doporučuje zateplovat minerální vatou a to ve skelné nebo kamenné variantě. Kromě toho, že výborně izoluje, tlumí hluk, je nehořlavá, prodyšná a odolná proti plísním, navíc díky dlouhé životnosti tyto vlastnosti časem neztrácí.


Knauf Insulation nabízí široké spektrum produktů pro zateplení. Jedním z nich je foukaná izolace Supafil® Loft, která se vyrábí z recyklovaného skla bez pojiva a příměsí. I když se nazývá foukaná, jde také o minerální izolaci, která se ovšem aplikuje foukáním. Oceníte na ní například to, že umí perfektně vyplnit dutiny ve stavebních konstrukcích, její aplikace je velmi rychlá a nesesedá. Používá se například v meziprostoru v trámových a povalových stropech, mezerách plochých střech při rekonstrukci, k zaizolování starých hal, vazníkových stropů, na volně loženou plochu shora při komplikovaném přístupu a složitých tvarech, k vyplnění dutin stěn a stropů, do nových i stávajících otevřených půdních prostor.

Knauf Insulation zajišťuje školení profesionálních realizačních firem pro zateplování s použitím tepelné izolace Supafil® Loft a dalších tepelně izolačních materiálů.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 
Reklama