Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

URSA PUREONE SF 31 s nejnižší lambdou mezi rolovanými izolacemi je ideální pro dřevostavby

Jedinečná minerální izolace bez formaldehydu s vůbec nejnižší lambdou 0,031 W/mK mezi rolovanými izolacemi na českém trhu. Taková je URSA PUREONE SF 31, ideální izolant pro všechny typy dřevostaveb.

URSA PUREONE SF 31 je kromě vynikajících tepelněizolačních vlastností výtečně prodyšná, nehořlavá a vysoce zvukově pohltivá. Má ekologické složení a široké možnosti použití pro novostavby, rekonstrukce starších budov či průmyslové objekty. Díky svým vlastnostem je vhodná jako izolant do všech typů dřevostaveb.

Rolovaná minerální izolace URSA PUREONE SF 31, která je vyráběna v Německu a vyznačuje se nejvyšší kvalitou, dosahuje hodnoty součinitele tepelné vodivosti lambda pouhých 0,031 W/mK. Na českém trhu nemá konkurenci a žádný srovnatelný produkt v roli nedosahuje tak vynikajících tepelněizolačních vlastností. URSA PUREONE SF 31 je tak ideálním materiálem pro zateplování dřevostaveb,“ říká architektka Tereza Vojancová.

Minerální izolace URSA PUREONE SF 31 má ekologické složení a přes 90 % surovin na její výrobu pochází z obnovitelných zdrojů. Zároveň neobsahuje ani povolené zbytkové formaldehydy běžně se vyskytující ve stavebních i jiných produktech. Díky tomu je nedráždivá a bez zápachu. Je ideální volbou do konstrukcí určených pro citlivější uživatele, jako jsou malé děti, astmatici či alergici. URSA PUREONE SF 31 je lehká, pružná, tvarově stálá a zároveň absolutně nehořlavá.

V dřevostavbách má nezastupitelné místo zejména při izolaci krokví, stropů a podhledů či jako výplň obvodových stěn a vnitřních příček. Díky použití URSA PUREONE SF 31 lze u budov dosáhnout hodnot energetického štítku kategorie A a B a mít stavbu s parametry nízkoenergetického či pasivního domu.


URSA CZ s.r.o.
logo URSA CZ s.r.o.

Společnost URSA CZ s.r.o. je jedním z předních dodavatelů tepelných, akustických a protipožárních minerálních izolací na českém trhu. Širokou škálou řešení v pozemním stavitelství URSA naplňuje strategii být v čele udržitelného rozvoje a ochrany životního ...

 
 
Reklama