Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplení fasád

Zateplení fasády je jednou z možností jak ušetřit náklady na vytápění. Ušetří vám peníze, eliminuje hluk z okolí a vyřešíte problém s vlhkými zdmi.

Vnější zateplení ochrání dům před nepříznivými vnějšími vlivy jako je mráz nebo slunce a zároveň dá vašemu domu nový design.

Hlavní výhody

  • výrazná energetická úspora
  • zlepšení zvukově-izolačních vlastností
  • prodloužení životnosti obvodového pláště budovy
  • nový design fasády
Nechte si spočítat cenu

Naším krédem je osobní přístup

Zakládáme si na osobním přístupu, fair play a přirozené komunikaci.Při zakázce s Vámi bude komunikovat vždy jeden stavbyvedoucí, aby nedocházelo k informačnímu chaosu. Stavbyvedoucí s Vámi projedná návrh, výběr materiálu a průběh stavebního procesu. Rozhodující je lokální posouzení stavbyvedoucího, který určí vhodný a efektivní typ zateplení fasády a předběžnou cenovou kalkulaci. Zapojte se s námi do díla a zavolejte nám.

Kvalitní provedení

Při práci na zateplení fasád je důležité dbát na detaily.U zateplení fasád platí jednoznačná zásada, že pokud má tepelná izolace a omítka maximálně sloužit svému dlouhodobému účelu a prospěchu, spočívá kvalita řešení ve vybraných špičkových materiálech a v důsledném provedení stavebních prací. Důležitá je také neustálá kontrola stavebních postupů, např. při lepení izolačních vrstev a omítání.

Více na: https://www.profibau.cz/


Profibau CZ s.r.o.
logo Profibau CZ s.r.o.

Zateplování domů, fasád, střech, vnitřní strojní omítky - kdekoli v ČR. Postaráme se o to, aby Váš dům byl tepelně úsporný a hezky vypadal. Provádíme zateplování rodinných domů po celé České republice. U nás najdete nejen osobní přístup, ale také orientaci ...

 
 
Reklama