Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový komletní ceník výrobků Lindab Profil

V ceníku je kompletní přehled prvků střešních, okapových a konstrukčních systémů, barevný sortiment, informace o dostupnosti výrobků a možné kombinace typu výrobku a povrchové úpravy.


Nový kompletní ceník, přehled všech dostupných kombinací materiálů, povrchových úprav a barev. Akční nabídky a novinky. Vše v jednom dokumentu.

Pro Vaše pohodlné vyhledávání a lepší orientaci v sortimentu jsme vytvořili KOMLETNÍ CENÍK výrobků Lindab Profil. V ceníku najdete kompletní přehled prvků střešních, okapových a konstrukčních systémů včetně příslušenství, dále barevný sortiment a informace o dostupnosti kontrétních výrobků skladem nebo na objednávku a také možných kombinací typu výrobku a povrchové úpravy. V dokumentu najdete také upoutávky na aktuálně platné akční nabídky a novinky.

Dokument v tištěné formě bude dostupný u obchodních zástupců a postupně, jak současná situace v souvislosti s koronavirem dovolí, u všech prodejců Lindab.

Tudy rovnou k ceníku.
Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama