Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SATJAM Aktuality

Máme pro Vás aktuální informace ze společnosti SATJAM.

Z důvodu nařízení vlády ČR jsme od dnešního dne na všech našich obchodních střediscích přijali tato opatření:
  • odbavování všech našich obchodních partnerů běží nyní beze změny, zde na Vás apelujeme, abyste minimalizovali návštěvy našich obchodních středisek a v maximální možné míře využívali telefonickou a mailovou komunikaci
  • výroba běží standardním způsobem
  • obchodní zástupce prosím kontaktujte telefonicky
  • pozastavili jsme maloobchodní prodej a odbavování koncových zákazníků

Plně respektujeme nová doporučení a pečlivě situaci průběžně vyhodnocujeme, nyní máme naskladněno dostatečné množství standardního výrobního materiálu a z toho titulu nepředpokládáme výpadky výroby.

S platností od 9.3. začala slevová akce na SATMAT 35 PM v barevném provedení višňová, černá, hnědá a grafitová šeď za mimořádnou ceníkovou cenu od 179 Kč/m2. Dále pokračuje akce na GreenCoat® Purex™, nyní už jen v černé barvě RR33 od 219 Kč/m2.

Všechny aktuálně probíhající akce jsou k dispozici na webových stránkách SATJAM.

  • Pokračuje se v obměně materiálu GreenCoat® Purex™ za nový GreenCoat® Crown BT, k naskladněnému materiálu v RR29 a RAL 8017 je aktuálně přidáván antracitový odstín RR2H3, který plně nahradí šedou v RR23.
  • U ocelového okapového systému aktuálně probíhá postupný přechod z grafitově šedé RAL 7024 na stále populárnější antracitovou RAL 7016.
  • Linka SATJAM Roof je po technologické odstávce zpět v provozu, můžete tedy tuto oblíbenou krytinu opět zařadit do svých objednávek.

SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama