Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na novém webu jameshardie.cz se podrobně seznámíte s vláknocementovými obklady James Hardie

V závěru loňského roku byly spuštěny nové webové stránky jameshardie.cz, které jsou určeny pro odbornou i laickou veřejnost a které podrobně komunikují výhody a vlastnosti vláknocementových produktů.

Provozovatelem webu jameshardie.cz je společnost James Hardie Europe GmbH, organizační složka Praha, která je členem mezinárodní skupiny James Hardie Group. Grafika a struktura stránek je velmi podobná webům značky fermacell® a Aestuver® a pražská organizační složka James Hardie tak i touto formou potvrzuje výhody spojení tří silných značek v oblasti stavebnictví.

Návštěvník se novém webu dozví o historii a současnosti společnosti James Hardie, co je vláknocement a proč jej používat a s jakými typy obkladů mohou tuzemští investoři, majitelé domů, architekti, projektanti a stavební firmy pracovat. Nechybí detailní informace o velkoformátových fasádních panelech HardiePanel® a HardiePlank® včetně originálního programu příslušenství. Inspirací pro návštěvníky jsou montážní videa, průběžně doplňovány budou i aktuality s novinkami v nabídce, službách či se zajímavými realizacemi.

Ke stažení jsou na novém webu i nejžádanější brožury - montážní a projekční podklady a návody, produktové listy, přehledy pro projektanty a aktuální ceník produktů fermacell, James Hardie a AESTUVER.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama