Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Střechy Praha – výhodnější ceny za výstavní plochu do 30. 9. 2019

Blíží se první uzávěrka přihlášek k účasti na 22. ročníku veletrhu střech, fasád, dřeva, úspor energií a řemesel STŘECHY PRAHA. Veletrh proběhne 6. – 8. 2. 2020 v PVA EXPO PRAHA.

Zvýrazněné téma
Jedním z nosných témat veletrhu budou pochozí ploché střechy. Pořadatelé tak reagují na rostoucí zájem lidí více relaxovat bez nutnosti vyrážet daleko do přírody.

Pochozí ploché střechy, především střešní zahrady, terasy, balkony a lodžie, jsou konstrukce poskytující prostředí pro odpočinek, volnočasové aktivity a hlavně únik z městského shonu, bez nutnosti opustit dům či byt. Výjimečné postavení v tomto ohledu mají zelené střechy pro jejich schopnost zadržovat vodu a řešit problematiku tepelných ostrovů ve městech.

Pro výrobce a dodavatele funkčních vrstev střech i designu finálního řešení je veletrh ideálním místem k oslovení hlavní skupiny návštěvníků - realizačních firem i široké veřejnosti. K dispozici budou bezplatná poradenská centra, kde se lidé například dozvědí, jaké u pochozích střech používat tepelné izolace, aby měly potřebnou únosnost, nebo jak plochu vyspádovat, aby na ní nestála voda, když jste výškově limitováni.

Každý si zde najde to své
Veletrh monitoruje dění napříč celým odvětvím. K vidění bude rozsáhlá nabídka střešních krytin, tepelné izolace, hydroizolace, střešní okna a prosvětlovací prvky, solární systémy, kotevní a spojovací prvky, odvodňovací systémy, pracovní oděvy, prvky BOZP a mnoho dalšího. Pokračovat bude úspěšný projekt „Festival dřeva a nářadí“ s rozsáhlou nabídkou nářadí pro profesionály i kutily.

Více na www.strechy-praha.cz


 
 
Reklama