Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ARAX představuje CLIMAVER

Systém CLIMAVER® - řešení pro výrobu VZT potrubí a tvarovek z panelů ze skelné vlny. Jedná se o samonosné vzduchotechnické potrubí pro účely vytápění, větrání; a klimatizace. Vzduchové kanály váží až čtyřikrát méně než obvyklá řešení.

Panel CLIMAVER® se skládá z vnější povrchové vrstvy, jádra a vnitřní povrchové vrstvy. Jádro panelu je zhotoveno ze skelné vlny o tloušťce 25 nebo 40 mm. Vnější strana panelu je pokryta hliníkovou fólií. Vnitřní povrchovou úpravu tvoří buď hliníková fólie nebo odolná antibakteriální tkanina ze skelných vláken s vysokou mechanickou odolností. Obě povrchové vrstvy jsou vyztuženy armovací mřížkou ze skelného vlákna.

Z těchto panelů se za pomoci speciálních nástrojů a příslušenství CLIMAVER® jednoduše vytvoří přímý vzduchovod a metodou přímého úseku tvarovka. Díky výrobě z již „předizolovaných“ panelů je montáž potrubí rychlá a tím se ušetří čas a přebytečné náklady na pracovišti.

Systém CLIMAVER® byl navržen tak, aby poskytoval vynikající tepelné a akustické vlastnosti a vysokou úroveň vzduchotěsnosti. Tyto vlastnosti činí systém energeticky úsporným.

Produkty:
  • CLIMAVER® Plus R a A2 Plus – pro obchodní centra, administrativní budovy, vzdělávací zařízení, nemocnice, polyfunkční domy
  • CLIMAVER® Neto a A2 Neto - pro prostory s vysokými nároky na akustiku
  • CLIMAVER® A2 Deco - pro prostory s viditelnými vnitřními rozvody, které jsou zároveň dekorativním prvkem
  • CLIMAVER® Apta, A2 a A1 Apta - pro prostory s vysokými nároky na akustiku a tepelně-technické vlastnosti

Společnost IZOLACE ARAX JIHLAVA, s.r.o., se od roku 2000 zabývá především dodávkou a montáží tepelných, chladových, hlukových a protipožárních izolací v komerční i průmyslové výstavbě.

Více informací na www.arax.cz.


IZOLACE ARAX JIHLAVA, s.r.o.
logo IZOLACE ARAX JIHLAVA, s.r.o.

Dodávka a montáž tepelných, chladových, hlukových a protipožárních izolací v komerční i průmyslové výstavbě. CLIMAVER® - Kompletní systém pro zhotovení samonosných vzduchových kanálů z izolačních desek. Vzduchové kanály váží až čtyřikrát méně než ...

 
 
Reklama