Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Žlaby a svody se zárukou 40 let

Žlaby a svody (okapové systémy) zajišťují bezchybnou funkci střech a velkou měrou ovlivňují funkci střešního pláště jako celku. Kvalitní okapový systém vyniká komplexní nabídkou všech potřebných komponent z vysoce kvalitního a nejlépe bezúdržbového materiálu.

Vhodné je vybírat žlaby, svody a příslušenství ze stejného materiálu jako střešní krytinu. Zachováte tak funkčnost, dlouhou životnost a estetičnost.

Kvalitní, pevné a odolné hliníkové žlaby a svody obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách. Firma PREFA Aluminiumprodukte nabízí širokou škálu žlabů a svodů – půlkulaté (rozvinutá šíře 250, 280, 333 nebo 400 mm), hranaté (rozvinutá šíře 250, 333 nebo 400 mm) i nástřešní žlaby (rozvinutá šíře 700 mm), a to v délkách 3 nebo 6 metrů, a v několika různých barvách. Na tento sortiment je poskytována záruka na materiál v délce 40 let. Nově je možné vybírat rovněž ze tří barevných odstínů P.10 (tmavě hnědá, antracitová a světle šedá), kde se záruka 40 let vztahuje i na stálobarevnost.

Více informací na cz.prefa.com


PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
logo PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Vyrábí hliníkové střešní a fasádní systémy v mnoha barevných odstínech, včetně kompletního sortimentu příslušenství. PREFA je také výrobcem montážního systému k solárním a FVE panelům. Záruka 40 let na kvalitu materiálu a u povrchové úpravy P.10 rovněž ...

 
 
Reklama