Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

RHEINZINK - Školení klempířů 2019

Semináře jsou zaměřeny na praktickou práci s materiálem. K tomu získají účastníci i potřebné teoretické základy o zásadách zpracování materiálu.

RHEINZINK - ŠKOLENÍ KLEMPÍŘŮ 2019

Seminář A – základní

Praktické použití materiálů RHEINZINK na střešní krytiny a oplechování
  • 7.1. – 11.1. 2019
  • 14.1. – 18.1. 2019
  • SOŠ a SOU Vocelova, Hradec Králové

Náplň semináře - Podstatná teorie, důkladná praxe

Účastníci si procvičí nejběžnější detaily formou oplechování stolních modelů (dilatační okapnice, napojení na svislou zeď, vnitřní roh, hřeben, nároží, komín v plechové krytině, aj.). Časový prostor je věnován i pájení materiálu. Kapacita seminářů je maximálně 20 účastníků. Teoretická část školení je jednoduchá a srozumitelná (1. den). Praktická část probíhá za podmínek blízkých praxi (2. - 5. den). Řemeslníci po absolvování seminářů obdrží potvrzení o absolvování školení firmy RHEINZINK. Instruktor školení je profesionální školitel firmy RHEINZINK. Účastníky na vybrané školení zařazujeme postupně podle obdržených přihlášek. Uzávěrka přihlášek na školení je 30.11.2018.

Zaslání přihlášky v elektronické podobě si vyžádejte na info@rheinzink.cz

Jak získat školení za výhodnější cenu?

Pro rok 2019 Vám nabízíme možnost refundace nákladů na školení v závislosti na odběru materiálu RHEINZINK! Podmínky refundace a další informace Vám rádi zašleme. Vaše dotazy posílejte na info@rheinzink.cz nebo zavolejte na tel. +420 325 611057.
RHEINZINK ČR, s.r.o.
logo RHEINZINK ČR, s.r.o.

RHEINZINK je výrobce značkového titanzinku pro střechy, fasády a odvodňovací systémy. Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. K dalším přednostem materiálu patří dlouhá životnost, ohleduplnost k životnímu ...

 
 
Reklama