Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Připravte se na topnou sezónu! Zase se bude zdražovat!

Mnoho majitelů objektů trápí vysoké náklady za vytápění a stále se měnící ceny energií. Značné úspory lze dosáhnout zateplením fasády a výměnou oken.

Připravte se na topnou sezónu! Zase se bude zdražovat!

Tudy uniká asi 20% tepla. Jenomže taková investice je velmi náročná. Na peníze i na čas. Ale co s tím, když se nám obojí nedostává? Zateplit bychom měli tam, kde je to levné a zároveň velmi efektivní.

Jaké úsporné opatření je nejlevnější a přitom s velkým efektem?

Zateplení stropu Vám ušetří ročně tisíce. Víme, že teplo stoupá vzhůru stejně jako pára nad hrncem a tak ho nejvíc, až 30%, uteče bez užitku stropem. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinak řečeno – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací MAGMARELAX.
Minerální izolace MAGMARELAX® účinně zabraňuje vzniku plísní, je nehořlavá, odolá i hlodavcům. Svou vynikající izolační schopnost si udrží po desítky let, protože nesléhá.

Foukaná izolace do prázdných dutin na půdě

Ve stropu se vždy najdou skulinky, kterými unikne do půdního prostoru a odtud rovnou ven. Systém MAGMARELAX, minerální foukaná izolace, vám snad a rychle pomůže tento problém vyřešit. Systém MAGMARELAX je hodně flexibilní. Jeho aplikace jak již bylo zmíněno je vhodná do dutin stropu, na volnou plochu, do dutých stěn, vazníkové střechy. Pro všechny typy střech – ploché neboli pultové, šikmé i atyp typu Okál. Pokud zákazník nemá dutinu k izolaci, je možné mu nabídnou stropní systém MAGMARELAX. Firma připraví celou novou konstrukci podlahy (konstrukce z desek OSB je zhotovovaná v dílnách firmy za 1-2 dny) a na místě ji během hodiny smontuje.

Neváhejte, můžete výrazně ušetřit již letos! Informujte se na www.mojeizolace.cz


 
 
Reklama