Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Díky Chytré pěně nemusíte střechu opravovat každou dekádu

Zatékání, přehřívání povrchu v létě, či únik tepla v zimě je častým problémem nejen starých plochých střech. Při použití nevhodných materiálů si totiž každá střecha žádá opravy velice často.

Díky Chytré pěně nemusíte střechu opravovat každou dekádu

Zatékání, přehřívání povrchu v létě, či únik tepla v zimě je častým problémem nejen starých plochých střech. Při použití nevhodných materiálů si totiž každá střecha žádá opravy velice často. Systémy Chytré pěny jsou designovány tak, aby vydržely několik desítek let. Chytrá pěna je zároveň dokonalým řešením kritických míst, jako jsou atiky, vpustě či komínky. Jak je to možné?

Čeká vás oprava střechy a už máte plné zuby toho, jak často se do ní musíte pouštět? Značka Chytrá pěna se specializuje na zateplení, sanace i hydroizolace střech, které vydrží, s nadsázkou řečeno, na doživotí.

Ploché střechy se zateplí nástřikem tvrdé pěny EKO H Roof, která má vynikající vlastnosti, nejen, že vytvoří souvislý povrch bez jediné skulinky, ale také prakticky nemění své izolační schopnosti. Má vysokou hustotu, což umožňuje její pochůznost, pyšní se odolností vůči vlhku a dalším nepříznivým podmínkám. Hydroizolační vrstva pro maximální ochranu

Vaši střechu dále ochrání nátěr hydroizolační a ochranné vrstvy proti UV záření, působení chemických látek, plísní, bakterií a agresivnímu počasí. Se systémy Chytré pěny opravíte střechu jednou a pořádně a na další opravy už nemusíte myslet – až do konce života.

 
 
Reklama