Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chci každý rok uspořit na dovolenou. A už vím jak

S cenami za energie se potýkáme rok co rok. Každý rok si také slibujeme, že už s tím musíme něco udělat. Nakupujeme úsporné žárovky, pořizujeme spotřebiče s nejvyšší značkou úspory nebo se snažíme méně topit.


Ale musí být i jiná varianta, jak ovlivnit cenu energií alespoň nepřímo. Podstatně omezit její spotřebu. Máme možnost, která je velmi efektivní a přitom levná. Nemůžeme úplně přestat topit, to bychom v zimě zmrzli. Můžeme však významně náklady na topení omezit.

Tepelná izolace je lék na drahotu

Izolovat, ale ne ledajak. Musíme na to jít chytře. Setkáváme se s technologiemi jako je zateplení fasády, výměna oken nebo instalace úspornějších kotlů. Takové investice jdou však do stovek tisíc. Ale málokdo vám poradí aplikovat tepelnou izolaci stropu, která je nejúčinnějším způsobem omezení spotřeby energie. Metoda je to investičně velmi nenáročná a uspoří až 30% nákladů za otop. Perfektně to funguje.
Víme z hodin fyziky, že teplý vzduch je lehčí a stoupá vzhůru. Když narazí na strop, hledá skulinku, kudy ven. Až třetina tepla bez užitku stropem. Když zateplíme strop, teplo nemá kudy uniknout.

Zateplete strop systémem MAGMARELAX®!

Foukaná minerální vata MAGMARELAX® je vyrobena z kvalitní suroviny – přírodního čediče. Roztavením horniny a vytažením velmi tenkých vláken vzniká vata, která má vynikající vlastnosti. Skvěle tepelně izoluje, nehoří a nesléhá, odpuzuje vodu, izoluje proti hluku a odolává hmyzu, plísním i hlodavcům. Tato metoda nevyžaduje stavební úpravy, aplikuje se foukáním. Z nákladního vozu před domem se silnou hadicí pomocí ventilačního stroje fouká vata do izolovaného prostoru na půdě. Bez hluku, s minimální prašností a za plného provozu objektu. Práce trvají jen několik hodin a nevzniká při nich žádný nepořádek. Investice je pouze několik desítek tisíc korun! Návratnost je rychlá, nejvýš pět let.

Vyřeším to ještě dnes

Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a získejte zajímavé bonusy a 15letou záruku.

Více se informujte na www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.


 
 
Reklama