Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

20. ročník veletrhu Střechy Praha podpoří největší výrobci i dodavatelé

Jubilejní 20. veletrh STŘECHY PRAHA proběhne 8. - 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany spolu s veletrhy ŘEMESLO PRAHA, SOLAR PRAHA a projektem PURPO PRAHA.

20. ročník veletrhu Střechy Praha

Prezentovat se zde budou největší výrobci a dodavatelé střešních materiálů, silně budou zastoupeny všechny druhy střešních krytin, ale i izolací, střešních doplňků či vybavení pro řemeslníky. Z již přihlášených společností můžeme jmenovat například Betonpres, Bramac, Dehtochema, Ejot, Fakro, Fenestra, Gradus, Juta, KM Beta, Lindab, Linzmeier, Mafell, Metal Trade Comax, Prefa, Roto, Satjam, Stanley Black & Decker, Studio Conti, Tondach, Topwet či Velux. Velkolepou expozicí se bude prezentovat společnost Gunnex a poprvé také slovenská firma KJG.

Konference, semináře, fóra
Fórum Dřevěné konstrukce střech, které již počtvrté připravuje Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků, je zaměřeno na poruchy a vady dřevěných konstrukcí střech, součástí přednášek bude i postavení technického dozoru při provádění staveb v kontextu novely stavebního zákona. Tématem 19. ročníku konference Izolace jsou Provozní střechy a další problematika plochých střech. Pro širokou veřejnost jsou určeny semináře o nejčastějších chybách ve střešním plášti či jak ochránit půdní trámy a krovy. Pro vlastníky a správce budov, ale i projektanty je určen soubor přednášek na téma „Vnitřní prostředí v budovách – vliv stavu konstrukcí a údržby budov na jeho kvalitu“. Zazní přednášky užitečné pro všechny podnikatele týkající se například EET nebo nového evropského nařízení o nakládání s osobními údaji (GDPR). Velkým tématem bude střešní fotovoltaika a praktická řešení pro energetickou soběstačnost domácností.

20. ročník veletrhu Střechy Praha


 
 
Reklama