Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montáž ETICS bez tepelných mostů: Nová revoluční termo-hmoždinka od HPI-CZ

Vůbec nejnižší hodnotou bodového činitele prostupu tepla z hmoždinek ETICS s kovovým šroubem na trhu disponuje spirálová talířová hmoždinka KEW, novinka v sortimentu HPI-CZ.

hmoždinka ThermoScrew TS U8 Gecko

Revoluční zcela zápustná hmoždinka s názvem ThermoScrew TS U8 Gecko je přitom mimořádně univerzální:
  • Svou délkou vyhovuje tloušťce izolantu od 100 až do 400 mm, přitom je optimalizována pro všechny obvyklé ETICS izolační materiály a všechny typy podkladů.
  • Kovový trn zajišťuje vysokou únosnost, práce s novou hmoždinkou je mimořádně jednoduchá, bezpečná a rychlá.

Nová spirálová hmoždinka ThermoScrew TS U8 Gecko nabízí bodový činitel prostupu tepla χ = 0,000 W/K, což představuje u hmoždinek ETICS s kovovým šroubem vůbec nejnižší možnou hodnotu, v praxi pak eliminaci tepelných mostů od tloušťky izolace 100 mm.

Pokroková konstrukce

Systém KEW ThermoScrew TS U8 Gecko tvoří několik částí: jednak jasně zelená spirála, dále samotná hmoždinka s kotevní hloubkou 30 mm pro podklady A, B, C a D a 50 mm pro podklady kategorie E, usazovací nástroj a dorazový klip. Usazovací nástroj je vhodný pro všechna stávající sklíčidla až do 10 mm. Dorazový klip slouží pro označení optimální hloubky usazení hmoždinky. K uzavření otvoru po hmoždince slouží speciální polystyrenová zátka, která je rovněž součástí systému, případně polyuretanová pěna.

Bezpečnost montáže je zajištěna kotvicí zónou s osvědčenou 3dílnou KEW konstrukcí rozpěrné hmoždinky. Vysoký přítlačný účinek je zajištěn rovnoměrným rozdělením síly, optimálním středovým vedením šroubu i velkou odolností proti vytažení.

Hmoždinku KEW ThermoScrew TS U8 Gecko si mohou stálí obchodní partneři společnosti HPI-CZ objednat prostřednictvím objednávkového systému HPI-CZ. Další variantou jsou stránky www.testthebest.cz, kde HPI-CZ nabízí stavební materiály za zvýhodněné akční ceny. Kromě uvedených variant lze zboží objednávat také z e-katalogu umístěného na www.hpi.cz, kde jsou uvedeny i podrobnosti o sortimentu.
HPI-CZ spol. s r.o.
logo HPI-CZ spol. s r.o.

HPI-CZ - montážní příslušenství pro všechny druhy střešních krytin a kompletní sortiment pro zateplování budov. Prvky pro šikmé i ploché střechy, prvky pro solární a fotovoltaické systémy, protisněhové zábrany a protipožární řešení, lišty a profily pro ETICS.

 
 
Reklama