Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Produktové novinky na veletrhu STŘECHY PRAHA 2017

Nenechte si ujít množství novinek prezentovaných na stáncích 19. ročníku veletrhu STŘECHY PRAHA, který se koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 9. - 11. 2. 2017.

Společnost BRAMAC střešní systémy představí betonovou střešní tašku CLASSIC PROTECTOR PLUS, která má velmi hladký a atraktivní povrch, jež zvyšuje odolnost krytiny před extrémními vlivy počasí. Novinkou firmy Creaton SEE je pálená střešní taška Futura. Jedná se o velkoformátovou střešní krytinu, která svým provedením splňuje náročné požadavky pro střechy s nízkým sklonem. Dalším zajímavou novinkou je okno do plochých střech DXW s pochozím sklem od společnosti FAKRO CZECH Okno je ideálním řešením pro střešní terasy, jeho speciální konstrukce se zvýšenou nosností a sklo s protiskluzovým povrchem umožňují bezpečnou chůzi po okně. Letošní střechařskou novinkou společnosti PREFA Aluminiumprodukte je PREFA střešní panel R.16, hliníková krytina se zárukou 40 let, jež spojuje nadčasový vzhled jednoduchých rovných linií s nejvyššími nároky na kvalitu z hlediska pevnosti a životnosti. Firma ROTO střešní okna představí střešní okno RotoQ-4 K Plus. Plastová varianta střešních oken řady RotoQ přejímá vynikající tepelně-technické hodnoty a další výhody od předchozí dřevěné varianty. Novou hliníkovou velkoformátovou střešní tašku SATJAM TREND, ALUMAT STUCCO uvidí návštěvníci na stánku společnosti SATJAM Společnost SFS intec předvede zádržný systém Soter, horizontální bezpečnostní liniový systém, jehož montáž na hotovou krytinu umožňuje využití jak pro novostavby, tak zejména pro renovace střech.

Využijte jedinečnou příležitost načerpat informace o novinkách z oblasti staveb a renovací střech, úsporného bydlení a světa dřevostaveb na souboru veletrhů ve dnech 9. -11. 2. 2017, kde své výrobky a služby představí na 300 společností.


 
 
Reklama