Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ne nadarmo se říká, že začít se má od podlahy!

Podlaha, krytina a hlavně dobrá izolace, je základ každé místnosti. Právě podlaha je ve vašem domě, či bytě nejzatěžovanější částí, a proto je potřeba dbát na její kvalitu.



Inspirujte se a vyzkoušejte izolační pěnové desky VEXSTEP od předního českého výrobce. Při rozhodování si nejdřív určíte, co vlastně od takové izolace očekáváte.

VLASTNOSTI PĚNOVÝCH DESEK VEXSTEP

Měkký povrch, výborně izoluje chlad od podlahy. Ženy určitě ocení lehce omyvatelný povrch. Určitě všichni znáte, jak nepříjemné je, když sousedé či děti ruší neustálým dupáním nad hlavou, zvlášť po ránu. Proto i v tomto případě jsou tyto izolační desky výborným pomocníkem, který vám poslouží i jako ideální kročejová izolace.

Nechcete složitě vyrovnávat podlahu? I v tomto případě máme skvělé řešení pomocí izolačních desek VEXSTEP. V dnešní době se také klade důraz na dlouhou životnost a jednoduché položení. Desky VEXSTEP se v žádném případě neprošlapou a můžete je používat stále, i po výměně povrchové podlahy. Toto vše vám VEXSTEP splní!

Desky VEXSTEP jsou vyrobeny z vysokolehčeného síťovaného polyethylenu české výroby VYLEN, který je certifikovaný zdravotní nezávadností. Desky tvoří izolační hmotu s vysokou pevností. Nesají vodu. VYLEN má spoustu výhod a předností, které je za poslední dobu katapultovaly mezi nejoblíbenější izolační systémy. Pokládka izolačních desek VEXSTEP může být i velmi příjemným zpestřením dne pro celou rodinu. Desky jsou ve tvaru puzzle, které do sebe dobře zapadají. Tato činnost je velmi atraktivní zvlášť pro děti, které se určitě rády zapojí do této velmi jednoduché činnosti.

Izolace VEXTEP vám dopřeje tolik příjemné teplo pro vaše unavené nohy!

Vyzkoušejte VEXSTEP a dopřejte si luxus i pohodlí.

Nejen izolační desky VEXSTEP, ale i jiné výrobky z materiálu VYLEN, si můžete prohlédnout na stránkách www.vexpo.cz.
 
 
Reklama