Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Weber získal 1. místo v Ratingu výrobců a dodavatelů RABF

Weber, výrobce stavebních materiálů, obdržel 1. místo za pětileté období 2012-2016 v Ratingu výrobců a dodavatelů. Toto ocenění je udělováno a hodnoceno na základě dosažení dlouhodobých výsledků v oblasti inovací a kvality výrobků a služeb.



Posuzovalo se celkem 132 firem. Zjednodušeně řečeno podařilo se vytvořit žebříček nejlepších výrobců a dodavatelů technologií pro stavebnictví v ČR za pět let. Hodnocení se opírá o výsledky z let 2012 až 2016. Toto ocenění si Weber převzal na prestižním galavečeru v rámci udílení cen Stavba roku 2016.

Rating výrobců a dodavatelů podle abecedy.

Více o Rating Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství (RABF): je bodovým vyjádřením kvality účastníků soutěže Stavba roku, sestavený na základě staveb posuzovaných v soutěži. Každý účastník soutěže získává body. Ty jsou odstupňovaně přidělovány za účast, za postup do 2. kola, za zvláštní ceny, za nominace na titul, za cenu veřejnosti a nejvíce za Titul Stavba roku. RABF je založen jako otevřený systém pro další ročníky i pro jiné hodnotící soutěže. Prezentované výsledky zobrazují postavení stavebních dodavatelů dosažené na základě výsledků soutěže Stavba roku za poslední tři roky a za posledních pět let. Další informace naleznete zde: www.rabf.cz


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama