Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplete svůj dům kouzelnými vločkami!

Léto skončilo a je čas myslet na zimu. Zimní měsíce s sebou přinášejí značná nebezpečí pro náš dům. Popraskané okapy, rampouchy ze střechy, zatékání děravou střechou nebo nefungující kotel na topení. A v každém případě velký nárůst nákladů na topení.



Třetina tepla z obytných prostor uniká stropem, ať už vedením materiálem stropu nebo prouděním přes netěsnosti. Ohřátý vzduch je lehčí, stoupá ke stropu a hledá skulinky do volného prostoru. Většinou je najde. Tyto tepelné ztráty představují zhruba 30 % celkových tepelných ztrát domu. Lze to vyřešit velmi rychle bez nároku na okamžitou investici. Nejlepší metodou foukané izolace stropu je systém MAGMARELAX®. Snadná aplikace za pár hodin. Vše bez hluku a nepořádku. Vynikající tepelné vlastnosti. Záruka až 15 let.

Ze staré půdy nový domov

Uvažujete o využití své půdy? Chystáte se na celkovou opravu střechy a vybudování půdní vestavby? Bydlíte v podkroví a necítíte se v pohodě ani v zimě ani v létě? Splňte si svůj sen! Pomůžeme vám s přestavbou půdy na míru vašim potřebám. Vytvoříme posilovnu, hernu, pracovnu, ložnici, dětský pokoj, vše co budete chtít.

  • Společnost IP Polná vám nyní nabízí přestavbu podkroví přímo na klíč. Žádné starosti pro vás.
  • Více na www.magmarelax.cz/revitalizace-strech.
Zateplujte, renovujte, ale hlavně neváhejte! Můžete výrazně ušetřit již letos!

Najděte si pár minut. Klikněte na www.mojeizolace.cz, vyplňte jednoduchý dotazník a odešlete svou nezávaznou poptávku! V nejkratší době vás bude kontaktovat náš obchodně-technický pracovník, který s vámi projde celý dům, ukáže úniky tepla a připraví předběžnou kalkulaci. To vše ZDARMA.

  • Navíc získáte 20 % slevu na nejprodávanější foukanou minerální izolaci MAGMARELAX.

Více informací získáte na www.mojeizolace.cz a na bezplatné telefonní lince 800 100 533.


 
 
Reklama