Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

19. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA Vás zve k účasti

Uzávěrka přihlášek s výhodnější cenou účasti na 19. ročník nejvýznamnějšího veletrhu v oboru střech STŘECHY PRAHA a souběžných veletrhů SOLAR PRAHA, ŘEMESLO PRAHA a novince PURPO PRAHA je 30. 9. 2016!

Největší přehlídku firem z oblasti staveb a renovací střech nabídne již 19. veletrh STŘECHY PRAHA, který se uskuteční 9. – 11. 2. 2017 v PVA EXPO PRAHA Letňany. Společně proběhnou veletrhy ŘEMESLO PRAHA, SOLAR PRAHA a nový projekt PURPO PRAHA.

Výhodnější ceny účasti platí při zaslání přihlášky do 30. 9. 2016!

Staňte se součástí největšího setkání výrobců a dodavatelů z oboru střech se svými zákazníky včetně největšího českého setkání řemeslníků!

Účast lídrů trhu opět potvrzena
Největší výrobci a dodavatelé střešních materiálů, oken, nosných konstrukcí, izolací, fasádních systémů, solárních systémů, nářadí i strojů opětovně potvrdili svou účast. Jejich nabídku doplní další vystavovatelé z oblasti úsporného bydlení a světa dřevostaveb v rámci souběžných veletrhů.

Nový projekt PURPO PRAHA
Novinkou je projekt PURPO PRAHA z oblasti profesionálního čištění, údržby nemovitostí, renovace střech, fasád a dalších povrchů. Kromě prezentace firem proběhne přednáškový program, kde návštěvník získá odpovědi na základní otázky, proč a jak je třeba čistit a udržovat střechy a fasády, jaké jsou následky absence údržby. Budou představeny moderní technologie čištění a renovace povrchů a zazní praktické zkušenosti. Projekt je zaměřen na vlastníky a správce nemovitostí, na dodavatele materiálů, výrobků a technologií pro firmy zajišťující komplexní správu budov i na odbornou stavební veřejnost.


 
 
Reklama