Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

U HPI-CZ nyní profily ETICS se slevou

Začátek podzimní sezóny zpestřila společnost HPI-CZ slevovou akcí na vybrané profily ETICS. Během akce, která potrvá až do 30. září 2016, mohou zákazníci o 10 % výhodněji zakoupit až 11 různých lišt a profilů z nabídky HPI-CZ, včetně zakládací sady.



Zvýhodněny jsou přitom oba profily tvořící zakládací sadu, a to zakládací úhelníkový profil a zakončovací profil s okapničkou a tkaninou pod omítku. Zakládací sada vyhovuje znění normy ČSN 73 0810 - Požární bezpečnost staveb, které vstoupilo v platnost počátkem srpna. Norma upravuje některé požadavky na používání tepelných izolantů při zateplování budov.

Lišty a profily dodávané společností HPI-CZ, jedním z největších dodavatelů stavebního příslušenství u nás, vynikají svou pevností, odolností proti ohýbání a praskání, takže se také snadno aplikují. Jsou vyrobeny z pevného plastu, který odolává UV záření. Na profily opatřené tkaninou je tato tkanina navařována při výrobě pomocí ultrazvuku, takže jde o velmi odolné připojení. Přídržnost tkaniny při tahových zkouškách je přitom jedním z parametrů hodnocených při zkoušení profilů v TZÚS Praha.

Více o lištách a profilech na www.hpi.cz.
HPI-CZ spol. s r.o.
logo HPI-CZ spol. s r.o.

HPI-CZ - montážní příslušenství pro všechny druhy střešních krytin a kompletní sortiment pro zateplování budov. Prvky pro šikmé i ploché střechy, prvky pro solární a fotovoltaické systémy, protisněhové zábrany a protipožární řešení, lišty a profily pro ETICS.

 
 
Reklama