Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odborná porota akce Isover50 vybrala dalších pět vítězů kamionu izolací zdarma

Ve třetím kole akce Isover50, kterou spustila letos v únoru Divize Isover společnosti Saint-Gobain, odborná porota vybírala z více než padesáti projektů a vybrala dalších pět výherců kamionu izolace zdarma.

Pasivní rodinný dům v Mníšku pod Brdy
Pasivní rodinný dům v Mníšku pod Brdy

Oceněnými jsou: pasivní rodinný dům v Mníšku pod Brdy, pasivní rodinný dům v Jinci okr. Příbram, novostavba rodinného domu v Třemošné, rodinný dům pod lesem Dobříš a rodinný dům ve Zdětíně u Prostějova.

„Poprvé v životě jsme něco vyhráli. Bude to asi tím, že nešlo o ledajaké losování, ale o objektivní zhodnocení odborné poroty,“ uvádí majitel rodinného domu v Mníšku pod Brdy. Do akce se může zapojit každý, kdo staví nebo rekonstruuje energeticky úsporný dům. „Nezáleží na tom, jestli majitelé domu už staví, nebo ještě nezačali, důležité je, že jejich stavba splňuje energetickou náročnost A nebo B,“ upřesňuje pravidla pro zapojení do akce ředitel marketingu Divize ISOVER a člen poroty Libor Urbášek.

Porota hodnotí jednotlivé stavby na základě architektonického řešení, stavebně-technického řešení, kvality vnitřního prostředí a energetické náročnosti. Výherci akce Isover50, jejímž cílem je podpořit stavbu či dostavbu energeticky úsporných domů, získají kamion izolace zdarma. Všichni plně registrovaní mají navíc nárok na více než 50 % slevu na zakoupení izolačního materiálu, technické poradenství zdarma a možnost termovizního měření.

Registrace domů do 4. kola akce Isover50 probíhá do 31. července 2016. Pro registraci do soutěže stačí vyplnit registrační formulář se základním popisem domu, dodat kopii energetického štítku, fotky ze stavby či vizualizaci. Přihlašování do akce Isover50 trvá až do konce listopadu 2016.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER

ISOVER nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.

 
 
Reklama