Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nenechte si ujít novinky a akční červnové ceny střešních krytin SATJAM

Rádi bychom vás informovali o novém provedení trapézového plechu T60 P. Nezapomeňte na rozšíření barevné nabídky materiálu PUREX™ a výhodnou cenu střešní krytiny SATJAM Trend.


U trapézového profilu T60 byla ukončena výroba. Tento produkt byl nahrazen novým profilem T60 P. Použití: střešní krytiny, exteriérové opláštění, nosný konstrukční prvek.

Výška profilu: 60 mm
Celková šířka: 1058 mm
Stavební šířka: 1000 mm
Tloušťky profilů: 0,5-1,25mm
Min./Max. délka: 0,5/14m
Při tl./Max. délka: do 0,7mm/12m

Všechny akční ceny jsou platné do 30. 6. 2016, a to včetně zvýhodnění „difuzní fólie zdarma“. Zákazníci, kteří odeberou alespoň 100 m2 střešní krytiny SATJAM (Roof, Grande, Bond, Rapid, Arad, Šindel, Taurus a Rombo) včetně klempířských doplňků, mají nárok na 75 m2 difuzní fólie SATJAMFOL WI 135g/m2 zdarma! Pozor, fólie musí být v daném množství součástí objednávky – bude na ni poskytnuta 100 % sleva.

Připomínáme, že jsme rozšířili barevné provedení u prémiového materiálu PUREXTM o červenou barvu. Z tohoto materiálu nabízíme za bezkonkurenční ceny tyto střešní krytiny: Taurus Premium za 247 Kč/m2 a Arad Premium za 299 Kč/m2.

Jako ekonomickou verzi střešní krytiny aktuálně nabízíme náš SATJAM Trend za 159 Kč/m2.

S veškerými doplňujícími dotazy se na nás obraťte, rádi Vám vše zodpovíme. Obchodní tým společnosti SATJAM, s.r.o.
SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama