Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová referenční kniha společnosti Nicoll – podtlakové odvodnění střech Akasison

Společnost Nicoll vybrala nejzajímavější reference k podtlakovému odvodnění střech Akasison a připravila pro Vás novou referenční knihu. Můžete si ji stáhnout, nebo si ji vyžádejte v tištěné verzi.

Prolistujte ji a podívejte se na zajímavé referenční stavby. Najdete zde jak výrobní a skladové haly, tak také obchodní centra, autosalony a další typy budov, v nichž byl tento systém odvodnění střechy použit. Ke každé stavbě jsou uvedeny základní údaje, odvodňovaná plocha střechy, počet použitých střešních vtoků a délka potrubí.

Systém podtlakového odvodnění Akasison je kompletní systém, který se skládá ze střešních vtoků, upevňovacího materiálu, trubek a tvarovek z PE-HD. Tento systém umožňuje bezpečné a účinné odvodnění střech nejen výrobních a skladových hal, ale také mnoha dalších typů budov.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama