Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soudek prémiového ležáku od HPI-CZ jako dárek

HPI-CZ od pondělí 9. května až do pátku 27. května (nebo do vyčerpání zásob) dodá jeden soudek ležáku SVIJANY "450" zdarma za každou objednávku v hodnotě nad 10 000 Kč bez DPH.

Pětilitrovými soudky prémiového ležáku SVIJANY "450" odměňuje společnost HPI-CZ své zákazníky v rámci nové, právě probíhající jarní prodejní akce.

HPI-CZ, jeden z největších dodavatelů stavebního příslušenství u nás, od pondělí 9. května až do pátku 27. května (nebo do vyčerpání zásob) dodá jeden tento soudek zdarma za každou objednávku v hodnotě nad 10 000 Kč bez DPH (370 EUR bez DPH pro Slovensko).

Hodnota objednávky je počítána v nákupních cenách bez DPH. Akce se nevztahuje na dodávky tkaniny pro ETICS (perlinky) a nadkrokevní izolace.

Společnost HPI-CZ patří sortimentem, poskytovanými službami i servisem k lídrům na českém trhu v oblasti dodávek stavebního příslušenství pro všechny druhy střešních krytin a kompletního sortimentu pro zateplování budov. Vyrábí pod vlastní značkou HPI nebo Klöber, a zároveň je výhradním či významným distributorem značek jako např. Ejot, Juta, KEW, Adfors, Mateiciuc nebo Catnic. Více na www.hpi.cz.

Pětilitrovými soudky prémiového ležáku SVIJANY 450 odměňuje společnost HPI-CZ své zákazníky akce

HPI-CZ spol. s r.o.
logo HPI-CZ spol. s r.o.

HPI-CZ - montážní příslušenství pro všechny druhy střešních krytin a kompletní sortiment pro zateplování budov. Prvky pro šikmé i ploché střechy, prvky pro solární a fotovoltaické systémy, protisněhové zábrany a protipožární řešení, lišty a profily pro ETICS.

 
 
Reklama