Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ROCKWOOL se připojil k oslavám Světového dne bezpečnosti a ochrany zdraví

Již od roku 2003 je 28. duben Světovým dnem bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Letos se ve všech koutech světa a se zapojením všech zaměstnanců pořádal Den bezpečnosti skupiny ROCKWOOL včetně výrobního závodu v Bohumíně.

„Bohumínský závod získal v rámci skupiny ROCKWOOL Group stříbrnou medaili za nízkou pracovní úrazovost v roce 2015. V Bohumíně pracujeme už 518 dní bez pracovního úrazu. Děkujeme všem zaměstnancům za zodpovědný přístup k bezpečnosti,“ uvedl Pawel Pomykala, manažer výrobního závodu v Bohumíně.


V posledních několika letech, i díky pravidelným ROCKSAFE kampaním, v jednotlivých výrobních závodech klesá frekvence pracovních úrazů až k současným třem na milion odpracovaných hodin v rámci výrobních operací.

Součástí bohumínských aktivit pro zaměstnance a jejich rodinné příslušníky byly zajímavé i poučné aktivity. V areálu společnosti ROCKWOOL se předvedla záchranná služba, zaměstnanci viděli ukázky vybavení a zařízení moderního ambulantního vozu. Zdravotníci měřili zájemcům krevní tlak anebo cukr v krvi.

 
 
Reklama