Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pojeď, poběž, pomáhej

Přijměte pozvání na sportovní sobotu 28. května 2016 v Jičíně. Výrobce stavebních materiálů Weber ve spolupráci s Fitclubem Jičín a městem Jičín zvou na cyklistický závod Weber Jičínská 50 a běžecké klání Weber city run.

Jsou vítáni všichni zájemci o sport a dění v jičínském regionu.

Pojeď - Weber Jičínská 50:
Cílem Weber Jičínské 50 je setkání cyklistů všech úrovní, včetně dětí a doprovodu. V druhé řadě je i cílem setkání podnikatelské sféry s obyvateli Jičína a okolí, kterým není budoucnost tohoto malebného regionu lhostejná.
Tento 11. ročník závodu se vyznačuje perfektně zabezpečenou tratí, dokonalým zázemím závodu, přímým přenosem z trasy závodu na obří LED obrazovku a byl zařazen do série HAVEN MTB series 2016. Start je v 11 hod. na Lidickém náměstí.

Kategorie Weber Jičínské 50:
  • muži, ženy 50 km
  • fitness jízda – muži, ženy 25 km
  • dětské trasy
Poběž - Weber city run:
Pro milovníky běhu je připraven městský běh pro širokou veřejnost. Závod slavnostně odstartuje paní Jarmila Kratochvílová v 18:15 hod.

Kategorie Weber city run:
  • 5 km
  • 10 km
  • Dětské závody (start v 17:15 hod., Lidické nám., Jičín)

Pomáhej:

Oba závody podpoří zároveň soutěžní snažení dětí z Apropo Jičín a tricyklisty ze SPASTIK SPORT Praha. Letošního ročníku se přímo zúčastní i hejtman Královéhradeckého kraje pan Bc. Lubomír Franc.

Přijďte si zasoutěžit, všichni jste vítáni.

Více informací naleznete: www.jicinska50.cz a www.cityrunjicin.cz


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama