Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Živá montáž fasády Novabrik

Navštivte montáž fasády Novabrik na jednom z našich berounských dvojčat! Uvidíte zateplení dvanáctipodlažního panelového domu o výšce 35 metrů. Akce se uskuteční 6. - 7. 5. 2016 od 10:00 do 16:00 hodin na adrese Tovární 38, Beroun.

Veškeré dotazy týkající se montáže fasády Vám zodpoví na místě náš technický poradce pan Milan Čavojský.

Trápí vás zvýšená vlhkost zdiva a plíseň v domácnosti? Řešením je odvětrávaná fasáda a prodyšné zateplení, které zajistí cirkulaci vzduchu, a tím pádem i zdravé bydlení. V tomto ohledu se jako nejlepší řešení jeví fasádní obklady Novabrik známé svými prvotřídními tepelně-izolačními vlastnostmi, jedinečným konstrukčním řešením a také elegantním designem.

Fasádní obklady Novabrik mají navíc tu výhodu, že slouží jako ochranný plášť domu před sluncem, deštěm, mrazem, větrem i hlukem. Důležité je zmínit, že betonové fasádní obklady se instalují bez použití malty a jsou tak stavebnicí, kterou si zvládne namontovat na dům každý šikovný kutil.

Prodyšné zateplení se také vyznačuje mimořádnou kvalitou použitých materiálů, o čemž svědčí i garance 50 let. Po celé půl století tak bude vaše fasáda bezúdržbová. Počáteční investice do systému Novabrik se vám vrátí brzy, a to díky ušetření na nákladech za energie.Tepelně-izolační vlastnosti fasádních obkladů jsou totiž prvotřídní, navíc mají jedinečný vzhled, který zkrášlí váš dům.

Více naleznete na www.novabrik.cz



STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama