Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PCI Pecitherm® MultiPlus - certifikovaný systém pro zateplený balkón

Systém zatepleného balkónu od značky PCI optimálně eliminuje liniové tepelné mosty v místech napojení balkónů a lodžií na svislé konstrukce.

Navíc díky speciální difuzní vrstvě umožňuje rychlou aplikaci povrchových souvrství a tím maximálně zkracuje dobu realizace. Zároveň díky svým vysokým difuzním schopnostem zaručuje mimořádně dlouhou životnost.


  • Všechny komponenty a jednotlivé vrstvy jsou mezi sebou kompatibilní a tvoří tak jednotný celek, který rovnoměrně eliminuje namáhání povětrnostními vlivy.
  • Tím, že je celý systém od jednoho výrobce, jsou jakákoli rizika spojená s kombinací různých výrobců minimalizována.

Tisíce metrů realizovaných ploch systémem PCI Pecitherm® MultiPlus hovoří o velké oblibě tohoto systému mezi investory, stavebníky a architekty.

Na systém pro zateplený balkón od značky PCI vydal Technický a zkušební ústav stavební Praha, s. p. (TZÚS) certifikační osvědčení, které garantuje funkčnost celého systému po velmi dlouhou dobu.

V případě zájmu o tento certifikovaný systém zajišťujeme odborné proškolení stavebních firem včetně odborné pomoci přímo na stavbách. Rovněž jsme připraveni pomoci profesionální radou i případným investorům, bytovým družstvům a architektům.

 
 
Reklama