Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Objednejte si ještě dnes zateplení vašeho domu a získejte slevu 20%!

O výhodách zateplení domu není nutno pochybovat. Přináší úsporu na energiích a podstatně zvyšuje komfort bydlení. Nabízíme vám revoluční minerální izolaci.

Foukaná minerální vlna MAGMARELAX® je nejvhodnější pro zateplování podlahy na půdě. Aplikace je hotova během 3-5 hodin. Stačí pouze vytvořit několik otvorů napříč trámy v podlaze půdy a tam se minerální vata dopraví silnou hadicí z korby nákladního auta před domem.

Druhou možností je Stropní systém MAGMARELAX, který zajistí nejen zateplení stropu, ale tvoří lehkou, přesnou, variabilní, vysoce únosnou, finančně nenáročnou a přesto moderní, ekologickou a krásnou podlahu. Je vytvořena z OSB desek. Do meziprostoru se nafouká magmarelaxová izolace, která vyhoví požadavkům dotace na zateplení domů.

Třetí možností je nafoukání izolace přímo na podlahu půdy. Izolujete tam, kde není dutý prostor k dispozici nebo je příliš nízký. Na volnou plochu podlahy půdy se nafouká vrstva minerální vlny o síle 20 až 30 centimetrů.

Technologie vždy zaručí, že se izolační materiál dostane opravdu všude, vyplní všechny mezery a skuliny, kudy by jinak unikalo až 30% tepla z budovy. Teplý vzduch je lehčí a skulinku ve stropě většinou najde. Vše se realizuje bez hluku a nepořádku za plného chodu domácnosti. Návratnost nepřekročí 5 let i v případě, že by cena energií nenarostla. Záruka je 15 let.

Minerální vlna MAGMARELAX® je nehořlavá, nesléhá a odolává plísním, hlodavcům i vlhkosti.

Stavební sezóna se rozjíždí, kapacity se rychle plní. Na nic nečekejte a ještě dnes vyplňte nezávazný formulář a objednejte si prohlídku vašeho domu zcela ZDARMA. Navíc od nás získáte 20% slevu na jedničkovou izolaci MAGMARELAX®!

Více na www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.



 
 
Reklama